Broodje gehaktbal met satésaus

  • Geplaatst op
  • 0
Broodje gehaktbal met satésaus

Heerlijk broodje bal voor de lunch.

Een lekker broodje bal met satésaus. 

2 gehaktballen
4 pistoletjes
Sla
Komkommer
Satésaus (kant-en-klaar)
Uitjes (kan ook bosui of uitgebakken uitjes)

1. Verwarm de gehaktballen in pan met heet water (niet kokend).
2. Stop de pistoletjes een voorverwarmde oven. De broodjes zijn in circa 8 minuten klaar. 
3. Vervolgens de komkommer en dunne plakjes snijden en snipper de uitjes. 
4. Verwarm de satésaus in een steelpan. 
5. Haal de gehaktballen uit het water water en vacuüm en snijd de gehaktballen in plakken. 
6. Leg op het opengesneden pistoletje wat sla en komkommer. Vervolgens wat plakken gehaktbal. 
7. Schep flink wat satésaus over de gehaktbal en garneer met de gesnipperde uitjes. 

Eet smakelijk! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.